Waarom worden PVC vloeren nog steeds enorm populair gevonden onder Nederlanders?

PVC vloeren worden steeds populairder en zo is het aanbod de laatste jaren gegroeid. Geen wonder, want het combineert vele positieve eigenschappen: vinylvloeren zijn praktisch, water- en vlekbestendig, veelzijdig, onderhoudsvriendelijk, goede prijs-kwaliteitverhouding en biedt een goede duurzaamheid voor de kosten, dus ideaal voor alle woonruimtes, commerciële ruimtes en zelfs industriële locaties. Welke soorten vinylvloeren (pvc-vloeren) verkrijgbaar zijn, vindt u in deze gids.

Classificatie van vinylvloeren (pvc-vloeren)

Er zijn nu veel verschillende soorten vinylvloeren beschikbaar en het is niet meer zo gemakkelijk voor de leek om te beslissen welke vloer de juiste is voor het beoogde gebruik. Welke soorten vinylvloeren zijn er en hoe verschillen ze? Blijf lezen of kijk verder op de site van de experts van Vloerenbaas.nl

1. Vinyl Flooring (PVC-vloeren) worden onderverdeeld in verschillende soorten vloeren:

Heterogene PVC-vloeren: Het heeft een meerlaagse structuur, over het algemeen wordt het gevormd door het lamineren van 4 tot 5 lagen van de structuur. Over het algemeen heeft het een slijtvaste laag (inclusief UV-behandeling), druklaag, glasvezellaag, en elastische schuimlaag, basislaag, enz. Dit type PVC kan worden gecombineerd met andere vloerbedekkingsmaterialen en wordt gebruikt in woningen, commerciële en industriële ruimtes.

  • Homogene Vinyl Vloer of Semi-homogene PVC Vloeren: het is homogeen van boven naar beneden, dat wil zeggen, van het oppervlak naar beneden, van boven naar beneden, dezelfde kleur. Homogene PVC-vloeren zijn een economische oplossing vanwege hun lange levensduur en daarom zijn ze goed in drukke en industriële gebieden zoals ziekenhuizen, scholen, bibliotheken, supermarkten, magazijnen, enz.

Volgens Verschijningsontwerp, kan de Vinylvloeren (pvc-Vloeren) worden verdeeld in:

  1. Ingelegde Vinylvloeren: de originele kleurkorrels zijn op natuurlijke wijze gerangschikt. De aanpasbaarheid van het totaalconcept maakt het mogelijk om ingevoegd vinyl te gebruiken in bijna elke omgeving. Wat veel huiseigenaren echter niet leuk vinden, is dat het er precies zo uitziet als het zou moeten: vinyl. Toch moet u overwegen om ingelegd vinyl te gebruiken voor keukens, badkamers en buitenruimtes.
  2. Gedrukte vinylvloeren: het is in feite eenvoudig vinyl waar de menselijke tussenkomst duidelijk is, namelijk het toevoegen van prints die het meer geschikt maken voor het decoreren van uw huis. Veel huiseigenaren geven de voorkeur aan geprint vinyl boven geladen vinyl, omdat het kan worden afgedrukt op een manier die lijkt op marmer, hardhout, of andere soorten dure vloeren.