Belang van zelfbruiner

Venus Epileve is een nieuwe, kosteneffectieve laserontharingsoplossing ontworpen voor klanten in de esthetische markt

E, een wereldwijde leider op het gebied van medische esthetische technologie, heeft vandaag aangekondigd dat het FDA 510 (k) toestemming heeft gekregen om Venus Epileve op de markt te brengen en te verkopen. Het is bedoeld voor de behandeling van ontharing, permanente haarvermindering en pseudofolliculitis barbae.

Venus Epileve vertegenwoordigt een nieuwe productintroductie door Venus Concept op de Amerikaanse esthetische markt die het aanbod van diodelaser ontharing van het bedrijf uitbreidt tot voorbij de Venus Velocity die in 2017 op de medische esthetische markt werd geïntroduceerd. De Venus Epileve is kosteneffectief, snel en comfortabel en kan worden gebruikt op alle huidtypes (Fitzpatrick-huidtypes I-VI), inclusief gebruinde huid. De Venus Epileve is een draagbaar en veelzijdig tafelmodel dat twee werkingsmodi biedt (SLIDE en PULSE) en een realtime koelsysteem om de veiligheid en het comfort van de patiënt te garanderen. De Venus Epileve is geïntegreerd met Internet of Things (IoT) -technologie die technische informatie verzamelt om providers te helpen de bedrijfsvoering te verbeteren en de efficiëntie van de behandeling te verbeteren.

Hoe vind je de beste product reviews?

“Voortbouwend op onze recente lancering van de Venus Epileve in Europa en Canada in het tweede kwartaal, kijken we ernaar uit om de Epileve de VS in het derde kwartaal te lanceren”, aldus Domenic Serafino, Chief Executive Officer en directeur van Venus Concept. “We hebben met onze Venus Velocity een sterke aanwezigheid op de markt voor laser ontharing gerealiseerd en we hebben die technologie gebruikt om een ​​nieuwe ontharingsoplossing te ontwikkelen die speciaal is ontworpen voor klanten buiten de traditionele markt van dermatologen en plastisch chirurgen. De Epileve is een gedifferentieerde laser ontharingsoplossing, voor een prijs die klanten in de niet-traditionele markt aantrekkelijk zullen vinden, wat onze adresseerbare marktkans uitbreidt. We verwachten dat de commercialisering van de Venus Epileve in de VS, Canada en Europa zal bijdragen aan het langetermijngroeiprofiel van het bedrijf en gelooft dat ons uitgebreide portfolio van laser ontharingsoplossingen ons zal helpen om de wereldwijde ontharingsmarkt van $ 1,4 miljard in de jaren verder te penetreren1 komen.” www.10beste.com heeft de beste huidproducten.

Cosmetica reviews op 10beste.com

Venus Concept is een innovatieve wereldwijde leider op het gebied van medische esthetische technologie met een brede productportfolio van minimaal invasieve en niet-invasieve medische esthetische en haarhersteltechnologieën en reikt in meer dan 60 landen en 29 directe markten. Venus Concept richt zijn productverkoopstrategie op een op abonnementen gebaseerd bedrijfsmodel in Noord-Amerika en op zijn gevestigde directe wereldwijde markten. Het productportfolio van Venus Concept bestaat uit 10 esthetische apparaatplatforms, waaronder Venus Versa, Venus Legacy, Venus Velocity, Venus Fiore, Venus Viva, Venus Freeze Plus en Venus Bliss. De haarherstelsystemen van Venus Concept omvatten NeoGraft®, een geautomatiseerd haarherstelsysteem dat het oogsten van follikels tijdens een FUE-proces vergemakkelijkt en de ARTAS®- en ARTAS iX® Robotic Hair Restoration-systemen, die folliculaire eenheden rechtstreeks van de hoofdhuid oogsten en ontvangende implantaatlocaties creëren met behulp van eigen algoritmen. Venus Concept wordt ondersteund door vooraanstaande investeerders in groei in de gezondheidszorg, waaronder EW Healthcare Partners (voorheen Essex Woodlands), HealthQuest Capital, Longitude Capital Management en Aperture Venture Partners. Zelfbruiner kan jou veel helpen.

 

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen

 

Deze toekomstgerichte verklaringen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, verklaringen over de verwachte synergieën en kostenbesparingen door onze fusie met Venus Concept Ltd. en het herstructureringsprogramma; onze financiële prestaties; de groeiende vraag naar onze systemen en andere producten; en algemene economische omstandigheden, waaronder de wereldwijde economische impact van COVID-19, brengen risico’s en onzekerheden met zich mee die ertoe kunnen leiden dat de resultaten wezenlijk verschillen van de in de verklaringen uiteengezette resultaten.