Tips voor succesvolle online dating

Online daters hebben de reputatie een pool van wanhopige hoopvolheden en totale griezels te zijn, maar het idee achter internetdaten is eigenlijk briljant. Het doel van het online aanmaken van een datingprofiel is om onwaarschijnlijke overeenkomsten te verwijderen en daardoor dichter bij het vinden van je volgende geliefde te komen.

Mijn tips voor succesvol daten:

Je foto is belangrijk. Je profielfoto mag niet wazig zijn. Je profielfoto mag geen groepsfoto zijn. Uw profielfoto moet nauwkeurig weergeven hoe u eruitziet, en ik raad u aan een foto te gebruiken waarin u volledig gekleed bent.

Je ‘Over mij’ is belangrijk. Veel gebruikers schrijven een verkorte autobiografie, waardoor er weinig over is voor andere gebruikers om naar hen te vragen. Veel andere mensen schrijven alleen: ‘Als je het wilt weten, vraag het dan gewoon.’ Hierdoor lijkt u afgesloten en kunnen andere gebruikers niet achterhalen wat u gemeen heeft. Bespreek wat u uniek maakt, uw interesses en waarnaar u op zoek bent.

Je inaugurele boodschap aan iemand is belangrijk. Houd het bij een paar zinnen, maximaal. Groet ze (“Hallo”, “Hallo”, “Hé”) en vermeld iets dat je gemeen hebt op basis van wat je in hun profiel hebt gelezen. Dat geldt ook voor regio swingers.

Stuur geen tweede bericht voordat je een reactie hebt ontvangen. Het verzenden van een tweede bericht voordat een gebruiker reageert, klinkt ongeduldig en schurend. Neem de tijd om uw eerste bericht te schrijven – het is de eerste indruk die ze van u zullen krijgen.

Ga hier om te zien wat is de beste datingsite.

Zeg niets waar je je in het echt niet 100% comfortabel bij voelt. Dit omvat het geven van koosnaampjes, omdat ik echt hoop dat je niet naar een vreemde zou gaan en ze ‘schat’ zou noemen.

Wees niet grof. Je denkt misschien dat iemand die je online raakt onaantrekkelijk is, onder je, of gewoon niet jouw type. Dat geeft je niet het recht om ze te verpletteren, en je moet geen haat hebben tenzij ze je een reden geven om dat te zijn. Zoals Dalton van Road House zou zeggen: ‘wees aardig totdat het tijd is om niet aardig te zijn’.